STIRILE RADIO TRIB

13-12-2014

Adam Clayton despre turneul U2


U2 a sugerat ca in turneul de promovare a albumului Songs Of Innocence ar putea concerta de doua ori, un show acustic si unul exploziv si zgomotos. Adam Clayton a dezvaluit acest aspect intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone desi initial grupul afirmase ca ar intentiona sa-si promoveze discul printr-o serie de concerte pe care sa le sustina in sali.
Adam a explicat aceasta noua varianta: “ O seara ar trebui sa fie zgomotoasa, genul de concert rock’n’roll iar a doua zi am prezenta aranjamentele acustice ale acelorasi cantece intr-un mod mult mai intim dar in acest moment nu stim cum va suna si arata aceasta a doua seara”.
Aceasta miscare ar insemna ca seria de concerte nu ar avea anvergura ultimului mare turneu U2 cand formatia a prezentat albumul No Line On The Horizon in cadrul a 110 concerte sustinute pe mari arene si stadioane.
Despre planurile acestui turneu a vorbit si Bono care a afirmat ca “ vom incepe anul viitor. Vom concerta la O2 (in Londra) si in locuri similar, mai mult in Sali decat afara dar vom vedea pe parcurs cum se va finalize acest proiect”.