STIRILE RADIO TRIB

24-09-2015

Concertul de lansare Alternosfera a fost reprogramat


 Concertul de lansare a albumului Haosoleum, programat pe 2 octombrie la Arenele Romane se amana cu o saptamana, urmand a se desfasura pe 9 octombrie, in aceeasi locatie.

 Decizia de reprogramare a concertului Alternosfera este justificata de intarzierea producerii si multiplicării CD-urilor noului album Haosoleum.

 “Lansarea unui album presupune prezenta fizica a acestuia la eveniment, ceea ce, din pacate, nu este posibil pe 2 octombrie. Din motive tehnice, ce tin de multiplicarea CD-ului, suntem nevoiti sa amanam concertul cu o saptamana. Cerem scuze fanilor si promitem un concert memorabil pe 9 octombrie, la Arenele Romane”, a declarat Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera.

 Haosoleum este cel de-al cincilea album al formatiei din Chisinau. Albumul reprezinta a treia parte a trilogiei Epizodia, ce include albumele Virgula, lansat in 2012 si Epizodia aparut in 2013.

 Biletele achizitionate pentru acest eveniment sunt valabile pentru 9 octombrie, iar in retelele iabilet.ro, myticket.ro si eventim.ro mai sunt disponibile bilete Normal Circle, la pretul de 45 lei si un numar limitat de suplimente Meet&Greet, la pretul de 60 lei.

 Acces publicului se va face, asa cum s-a anuntat anterior, incepand cu ora 19.00.

 Noul single al formatiei Alternosfera, Din Pacate, este saptamana aceasta propunere in ROMTOP.