STIRILE RADIO TRIB

06-01-2015

Marty Friedman din nou in Megadeth?


Marty Friedman a parasit Megadeth in 2000 dupa ce a inregistrat cu grupul cinci albume. S-a mutat apoi in Japonia unde a trait pana in 2003 si a avut o cariera de succes ca prezentator la TV.
Seful de la Megadeth, Dave Mustaine, spunea asta vara ca a obosit sa tot fie intrebat daca exista sansa ca Friedman si Nick Menza ar putea reveni in trupa si declara ca acest lucru este posibil la fel de mult cu “a-ti baga in gura dintii cariati”. Iata insa ca Mustaine se gaseste iar in situatia de a-si cauta chitarist si baterist dupa ce la sfarsitul anului a fost parasit de Chris Broderick si Shawn Drover.
Intrebat fiind daca s-ar intoarce in Megadeth, Marty Friedman a declarat celor de la Myglobalmind: “ Stiu ca lumea ar vrea sa stie. Sincer, nu am un raspuns. In viata mea nu am spus niciodata sa spui niciodata, asa ca cine stie? Chiar nu stiu.” Vara trecuta Friedman povestea ca a trebuit sa plece din Megath deoarece se se simtea vinovat ca ia banii fanilor fara ca el sa se bucure de ceea ce face cu grupul.
Ramane de vazut ce se va intampla pentru ca recent Dave Mustaine a declarat ca are niste vesti extraordinare pentru fanii Megadeth.