STIRILE RADIO TRIB

24-02-2015

Megadeth la treaba din martie


 Dave Mustaine a confirmat ca Megadeth va incepe inregistrarile celui de-al cinsprezecelea album in martie si asta desi inca planeaza incertitudinele privind noua componenta a grupului.
 Chitaristul Chris Broderick si bateristul Shawn Drover au parasit formatia in noiembrie, iar intre timp au anuntat ca si-au facut propriul proiect muzical la care inregistreaza deja primul cantec.
 Mustaine, care a declarat ca fanii se vor bucura cand vor auzi noua componenta, si-a facut cunoscute si intentiile privitoare la noul material Megadeth. “Voi intra la inregistrari in martie in mod cert. Am stabilit asta. Am comunicat casei de discuri ca nu voi mai  compune niciodata un cantec pentru radio desi casele de discuri isi doresc intotdeauna asa ceva. Piesele pentru radio au fost o adevarata nenorocire in existenta formatiei Megadeth.”
 “Cand in 1992 a aparut Countdown To Extintion am avut multe piese pentru radio. Si am continuat acest lucru si la Youthanasia, Cryptic Writings si Risk. Din ce in ce mai mult pentru radio. Imi plac toate acele cantece dar nu este ce isi doresc fanii Megadeth sa auda.” El a adaugat: “vor sa asculte The Conjuring, Set The World Afire, Holy Wars sau Prisoners si inteleg acest lucru. Eu am scris cantecele astea si o pot face si in somn. Dar cand vine cineva si iti spune sa compui intr-un anumit mod poti lua in considerare ce zice sau nu.”
 De curand basistul David Ellefson declara ca intelege de ce Broderick si Drover au decis sa paraseasca Megadeth in care se pare ca va reveni anul acesta Nick Menza.