STIRILE RADIO TRIB

07-01-2015

Neil Peart indecis


Bateristul grupului Rush este in dubii in privinta unui nou turneu si spune ca nu mai doreste sa plece de langa familie perioade lungi de timp. El, Geddy Lee si Alex Lifeson inca se gandesc daca sa ia decizia de a pleca din nou in turneu anul acesta. 
El a declarat celor de la revista Prog: “ este o adevarata dilema – si nu exista un raspuns corect. Lumea ma intreaba, “ esti bucuros cand pleci in turneu?”. Ar trebui sa fiu bucuros ca plec de langa familie? Nu si nimeni nu ar trebui.”
El mai spune ca gandul de a pleca de langa fetita sa de cinci ani il face sa se simta si mai vinovat. 
El a continuat: “ fac lucrul acesta de 40 de ani. stiu cum sa gestionez o astfel de situatie si pot suporta ca nu e langa mine. Dar nu pot gestiona faptul ca ii lipsesc fetitei mele care sufera si nu poate intelege anumite lucruri. Cum poate un copil intelege asa ceva? si de aici apare sentimental de vina pentru ca provoc durere.”
Daca vor pleca in turneu cei din Rush nu vor avea trupe in deschidere, formatia preferand in ultima perioada sa faca un show de trei ore iar Neil Peart spune ca desi se merge pe aceasta varianta ii lipseste foarte mult socializarea cu alte formatii din timpul turneeelor.