STIRILE RADIO TRIB

26-12-2014

Peter Gabriel a cantat o piesa noua in concert


Au trecut 12 ani de cand Peter Gabriel a lansat Up, ultimul sau album in care artistul sosea in fata publicului cu un material nou.  Dar luna trecuta muzicianul a deschis doua din concertele sustinute in Italia cu o melodie noua, balada What Lies Ahead.
In 2008 canatretul si-a lansat ultimul cantec nou, Down To Earth inclus pe coloana sonora a desenului animat Wall-E iar intr-un recent interviu,Gabriel a povestit despre ceea ce intentioneaza sa faca. 
“Incerc sa compun lucruri mai vesele, pentru ca este foarte usor pentru mine sa pic intr-o stare trista, asa ca imi doresc sa fac piese mai dansante deci dintr-un anumit punct de vedere imi doresc un material mai dance”, a spus Peter Gabriel celor de la revista Rolling Stone. “Am cateva cantece la care am lucrat in ultimele doua saptamani care deja merg in directia dorita de mine”. Peter Gabriel a mai declarat ca urmatorul sau disc, daca va aparea, in mod cert nu se va numi I/O un proiect muzical mai vechi al sau despre care s-a tot vorbit dar care pana in acest moment nu a fost destainuit publicului.