STIRILE RADIO TRIB

13-08-2015

Saptamana viitoare incepe In Transylvania


 Festivalul In Transylvania se desfasoara in zona turistica Dragus – Sambata, in Tara Fagarasului, si va avea loc in perioada 20-23 august.

 La editia de anul acesta vor veni trupe dintre cele mai cunoscute, de la Waldeck (AT), Subcarpati (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), pana la Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO). In line-up-ul festivalului sunt incluse si doua trupe tribute: Masterpiece – Tribute Metallica si The Rock – Tribute AC/DC.

 La In Transylvania accesul la festival este extrem de facil iar zona beneficiaza de peste 3000 de locuri de cazare dar se si poate campa in zona special amenajata a festivalului.  Campingul va fi dotat cu grupuri sanitare si dusuri iar accesul se va face in baza bratarii speciale de festival.

 Pe langa activitatile de entertainment din incinta festivalului, la 100 de metri distanta se  afla Aventura Parc Dragus, un parc in care se gasesc 4 trasee de aventura de dificultate progresiva si panouri de catarare (pentru copii si adulti), teren de minigolf, tir cu arcul, trasee compuse exclusiv din coborari in tiroliana etc.  Participantii la festival vor beneficia de un discount de 20%  in Aventura Parc Dragus in baza bratarii de acces la festival.

 Biletele si abonamentele pentru festival se pot achizitiona online de pe site-urile www.myticket.ro, www.easyticket.ro, www.iabilet.ro, dar si in format fizic, din reteaua de magazine Diverta din toata tara, reteaua de magazine UMAN, agentiile Perfect Tour, Magazinul Muzica (Bucuresti), Libraria Mihai Eminescu (Bucuresti), Senia, Sala Palatului (Bucuresti), la urmatoarele preturi: joi, 20 august - 15 lei, vineri, 21 august - 50 lei, sambata, 22 august - 50 lei, duminica, 23 august - 20 lei. Pretul unui abonament este de 80 lei.

 Din data de 19 august 2015 va fi posibila achizitionarea de bilete sau abonamente doar din zona de festival. Biletele pe zile vor avea acelasi pret, abonamentele vor fi 90 lei.