STIRILE RADIO TRIB

24-06-2015

Slash vrea sa traga un nou disc in primavara


 Slash si trupa sa, Myles Kennedy And The Conspirators, sunt in turneu pana la sfarsitul anului, dupa care vor lua o scurta pauza inainte de a incepe lucrul la un nou album.

 Slash a declarat celor de la Billboard ca: “Muncim la piesele de pe viitorul album. Cand acest turneu se va termina, o sa incepem sa ne gandim si la productia sa si probabil in primavara ne vom duce intr-un studio sa inregistram.”

 Vorbind despre noile cantece, Slash a spus: “ Sunt foarte ritmate si asta este o idée pentru care o sa pledez. Vom vedea in ce se transforma, pentru ca lucrurile se mai schimba. Este o chestie de evolutie, pleci de la o idée si se schimba in altceva. In acest moment mi se pare ca o sa fie o chestier extraordinara.”

 Muzicianul a declarat recent celor de la Classic Rock ca: “In turneu este momentul cand lucrez cel mai bine la un nou material. Imi este mai usor decat acasa. Imi iau telefonul sit rag niste idei si apoi le cantam cand facem soundcheck-ul. Adunam ideile, mergem acasa cand se termina turneul si sortez ce am facut.”

 Slash va concerta din nou in Romania pe 28 iunie, la Arenele Romane.