STIRILE RADIO TRIB

15-12-2014

Trent Reznor dezvaluie ca dezvolta noi produse cu cei de la Apple


Trent Reznor a dezvaluit ca lucreaza la un nou si foarte secret proiect care ar putea schimba ideea de streaming pentru muzica.
El a fost unul din sefii de la Beats Music cand acestia au fost achizitionati pentru 3 miliarde de catre cei de la Apple. Intr-un recent interviu acordat celor de la revista Billboard, muzicianul din Nine Inch Nails a confirmat ca este in continuare in echipa si este angajat in dezvoltarea unor noi produse impreuna cu acestia.
“Cred ca a plati pentru muzica face parte dintr-o alta era” a spus Reznor si “zic asta ca unul care spera sa se plateasca pentru muzica” adaugand ca intreaga sa viata a incercat sa convinga lumea de acest lucru dar in clipa de fata oricine crede ca acest muzica ar trebui sa fie la liber. El a explicat ca dupa achizitia Beats cei de la Apple i-au cerut sa creeze noi produse pentru ei si ca este o munca de creatie, nu neaparat de creat muzica dar in acelasi domeniu. 
Reznor a mai spus ca este o noua provocare pentru el care insa spera ca daca ii va iesi va avea un impact considerabil care sa merite efortul depus.