BLOGUL RADIO TRIB

28-05-2015

Seară faină cu Adi Bărar Band


Recunosc că de o grămadă de vreme nu mai trecusem prin Hard Rock Café. Așa că atunci când a sunat Cosmin să mă invite la cântarea lui Adi, am zis: “Ia să dau o fugă, că tot e un veac de când nu ne-am văzut”.

Aveam chef să văd omulețul pe scenă cu chitara și să îi ascult vocea unsă de țigări. Mă gândeam că poate face și trucul cu țigara aprinsă între corzile chitării, ceea ce s-a și întâmplat.

A urcat pe scenă și ne-a plimbat prin blues încetișor, așa ca între prieteni, cu mult calm. Se vede că face asta din plăcere și fără îndoială asta e una din cele mai importante chestii pentru omul care stă în fața scenei.

Adi Bărar Band înseamnă: Adi Bărar – chitară, Cristi Rațiu – tobe, Kombel Camba – bass. Trebuie vazută gașca asta când ajunge pe la voi prin zonă, pentru că o să vă cânte un J.J. Cale, un Buddy Guy sau orice alte sunete le mai trec prin cap să învârtă pe scenă.

P.S. Am plecat mișelește la ultima piesă, așa că scuze pentru viteză Maria, Mugurel, Andrei și Adi. Sigur stăm la mai multe palavre pe 11 iunie, la Cotroceni Open Air, când Adi și colegii din Cargo aniversează 30 de ani de muzichie.