STIRILE RADIO TRIB

02-03-2015

Aerosmith in cinematografe


 Aerosmith spune ca a dorit sa filmeze concertul de anul trecut de la Download, dupa ce au vazut diverse spectacole la TV printre care si trupa Foo Fighters.
 Aerosmith Rocks Donington 2014 a fost lansat saptamana trecuta, iar vocalistul Steven Tyler a dezvaluit ca decizia de a inregistra un concert reprezentativ pentru grup a venit dupa ce a urmarit foarte mult canalul musical Palladia.
 El a declarat celor de la Rolling Stone: “Ei transmit multe festivaluri, asa ca oricand dai drumul pe acest canal, ii vezi pe Stones, Tom Petty sau Foo Fighters care canta excelent. Stai in camera ta de hotel, te uiti si iti dai seama la cat de bun este formatul.”
 Chitaristul Joe Perry considera ca acesta este unul din cele mai bune concerte sustinute de ei anul trecut. El a adaugat: “Cu cat ajungi spre sfarsitul unui turneu, trupa suna mai bine iar spectacolul iese mai bine. Publicul a fost excelent, vremea decenta, a fost un concert special.”
 Chiar si dupa 45 de ani de cand canta impreuna, Tyler spune ca atunci cand e pe scena isi aminteste emotiile pe care le avea atunci cand au inregistrat prima oara piesele. “De fiecare data cand ne suim pe scena si cantam ne amintim de ce am facut-o si cum ne simteam in acel moment. Ca atunci cand cantam Train Kept A-Rolling si eram suparati rau de tot pe radiourile care nu difuzau Aerosmith. De cate ori cantam piesa asta ne revine acea furie, parca o traim din nou”
 Aerosmith nu s-a decis inca daca va inregistra un nou disc dar chitaristul Brad Whitford a declarat in februarie ca albumul solo pe care il face Steven Tyler le va da imboldul de care au nevoie pentru a intra din nou in studio.