STIRILE RADIO TRIB

21-03-2017

Amy Macdonald vine la Blaj aLive 2017


Amy Macdonald, Walking On Cars, Lola Marsh, Alternosfera, Suie Paparude, Coma si Sinoptik se numara printre primele confirmari Blaj aLive 2017. Aflat la cea de-a cincea editie, festivalul va avea loc pe 4 iunie 2017, pe Campia Libertatii si va oferi fanilor bilete special gandite pentru distractia in gasca.  
La Marea Adunare de la Blaj aLive de pe Campia Libertatii, fanii vor putea asculta si dansa in iarba pe ritmurile unora dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului. Cel mai accesibil festival multicultural de la noi va gazdui:3 scene (Freedom Stage - scena principala, Zona Reggae si Zona Electronica), spatii de lounge si relaxare, food court, parc de distractii, activari si seminarii creative. O calatorie de neuitat pe taramul vibe-urilor bune e promisiunea Blaj aLive 2017.
Anul acesta, pentru a sustine autoritatile locale in eforturile de reabilitare a Campiei Libertatii, festivalul va comasa energia celor doua zile traditionale de concerte si de petreceri intr-una singura si nu va mai include zona de camping, spatiu aflat acum in curs de reamenajare. Din 2018 insa, Blaj aLive va reveni la durata si formatul cu care si-a obisnuit deja publicul, intr-o locatie modernizata si cu un line-up pe masura aniversarii a 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia si a 170 de ani de la Marea Adunare Nationala de pe Campia Libertatii Blaj, din 3/15 mai 1848.
Biletele se pot achizitiona de aici