STIRILE RADIO TRIB

10-07-2015

Andreea VERDE a lansat clipul Did You Get My Kiss?


 Andreea VERDE a lansat primul clip solo - Did You Get My Kiss?, regizat si filmat de Raluca Porumbacu. Piesa a fost compusa si produsa de Horatiu Vladila, iar versurile ii apartin londonezei Shoshana Rose Stern.

 Andreea Verde a declarat : “Am cunoscut-o pe Shoshana in martie 2015, am participat la workshopul ei The Liberation Project in Londra. Ne-am sincronizat instant si am simtit acel je-ne-sais-quoi cand cunosti pe cineva care brusc iti pare familiar si cu care te conectezi. Asa ca, dupa doar 2 zile petrecute impreuna, s-a hotarat sa vina la Bucuresti sa ma viziteze si sa lucram la un proiect impreuna. Familia si prietenii o avertizasera ca Romania e o tara tare periculoasa, insa nu i-a pasat. S-a urcat in avion, a venit si in doar cateva zile am pus bazele proiectului My Lost Child.” 

 Vocalista a mai spus ca: “Sincron a fost si cu compozitorul Horatiu Vladila, alaturi de care am creat melodia, nedormind nopti intregi. Did You Get My Kiss? face parte dintr-o serie de capitole care vorbesc despre iubirea adevarata, despre experienta energetica pe care o ai atunci cand te conectezi cu cineva, despre modul in care totul se schimba in tine in urma unor reactii chimice, psihologice si fizice.”

 “Lucrand la acest proiect mi-am dat seama ca atunci cand ne indragostim trecem prin tot felul de stari si angoase. Reactionam ciudat. Dincolo de dorinta de reproducere, care e mereu prezenta, traim experiente carora nu le oferim locul cuvenit, proiectii pe care ni le facem, intrebari, incertitudini, energii pe care le simtim. Asa ca aceste poeme vorbesc despre starile-nu-atat-de-evidente prin care trecem atunci cand ne indragostim.” Shoshana Rose Stern, Londra

 Povestind despre cantecul de debut solo Andreea VERDE spune: “Vorbim in culori si sunete. Universul din Did You Get My Kiss? este pur si alb, cu nuante de energie verde. Clipul a fost regizat, filmat si montat de Raluca Porumbacu. Camera alba minimalista lasa loc pentru exprimarea emotiilor prin miscarile corpului, pictura de pe maini, transparenta hainelor. Fiecare capitol va avea o culoare specifica. Acesta este VERDE.”

 Urmatorul capitol va fi filmat in Londra, alaturi de echipa Shoshanei din cadrul Centrului Artistic Dalston Hive.