STIRILE RADIO TRIB

01-09-2017

Astăzi începe Festivalul Dichis’n’Blues


  Astăzi începe, la Casa Avramide din Tulcea, cea de-a treia ediție a Festivalului Dichis’n’Blues.

 Scena îi va găzdui vineri, 1 septembrie, pe The Speakeasies (Grecia) și B.B. & The Blues Shacks (Germania) pentru ca sâmbătă, 2 septembrie, să concerteze Angela Brown & Chris Rannenberg & Blues Cargo și Laurence Jones (Marea Britanie). Sâmbătă, 2 septembrie, sunteți așteptați la workshop-ul Istoria Muzicuței în Blues susținut de Marcian Petrescu. Scopul acestui workshop este de a ilustra prin demonstrații live cu muzicuța, dar și cu ajutorul materialelor audio și video, evoluția limbajului muzicuței ca o voce definitorie, în special în istoria blues-ului!
 Raul Kusak este un alt invitat special al celei de-a treia ediții Dichis’n’Blues. Cunoscutul pianist propune Laboratorul de muzică și ritm, destinat atât copiilor sau adulților care au un minim de aptitudini muzicale (vocale și/sau instrumentale), cât și celor avansați, din ambele categorii de vârstă. Aceste ateliere se vor desfășura pe parcursul a două zile, pe două categorii de vârstă, astfel:
• 9/10 - 15 ani/16 - 99 ani, Vineri între 9:30-12:00
• 9/10 - 15 ani/16 - 99 ani, Sâmbătă între 13:00-15:30
 
 Costul unui bilet este de 30 de lei (10 lei pentru copii, elevi și studenți), pentru fiecare dintre cele două seri de recitaluri.