STIRILE RADIO TRIB

10-03-2015

Ben Lovett povesteste despre viitorul disc Mumford & Sons


 Ben Lovett de la Mumford And Sons spune ca faptul ca a lucrat cu Aaron Dessner de la The National l-a ajutat sa dea o identitate noului album.
 Grupul Mumford & Sons va lansa cel de-al treilea album, Wilder Mind, pe 4 mai si a confirmat ca pe disc nu vom mai auzi banjo, un instrument pe care l-au folosit pe primele doua albume Sigh No More Si Babel.
 Wilder Mind a fost inregistrat in Londra insa o mare parte din noile cantece au fost scrise in studioul lui Aaron Dessner de la The National, in Brooklyn.
 Lovett a explicat celor de la NME cum a devenit prieten cu Dessner al carui fan era.
 “Ne-am intalnit cu Aaron in timpul turneelor. Noi eram fani The National de multa vreme. Fiecaruia din noi ne placea muzica lor. Dupa una din intalniri Aaron mi-a spus, cat se poate de direct, sa merg la studioul sau din Brooklin sa facem niste muzica.”
 Lovett spune ca lucra la piese in Brooklyn dupa care mergea in Londra sa le aranjeze cu producatorul muzical James Ford. O saptamana in Brooklyn, una la Londra. “Si incet am ajuns in acel punct in care ne-am facut o idee despre cum va arata discul. Iar unele din cantece brusc trebuiau sa se gaseasca pe acest album. Este o plaja larga de sunete si stiluri de compozitie.”