STIRILE RADIO TRIB

17-10-2019

Beth Hart cântă la Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea 2020


 Beth Hart este noul artist confirmat la Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea 2020.

 A patra ediție a festivalului Open Air Blues Festival Brezoi va avea loc anul viitor, în perioada 23-26 iulie.

 Cântareața din Statele Unite a lansat până în acest moment 9 albume solo de studio și 3 realizate în colaborare cu chitaristul Joe Bonamassa, ultimul, Black Coffee, chiar anul trecut, în ianuarie.

 Luna trecută, pe 27 septembrie, Beth Hart a lansat noul disc, War In My Mind.

 Despre noul material, Beth Hart spune: „Mai mult decât la celelalte discuri, am fost mai deschisă să fiu mai mult eu pe aceste cântece. Am avut o perioada lungă de vindecare, și sunt confortabilă cu partea mea întunecată, ciudată și alte lucruri de care mi-e rușine, dar și cu lucrurile care mă fac să ma simt bine.”

 Artista a mai declarat: „Când am făcut fotografiile pentru acest disc a fost prima oară când am spus: 'Fără makeup și retușuri'. Am 47 de ani și nu vreau să par tânără, competitivă. Pe acest disc, ceva mi-a zis: 'Lasă totul așa cum e!’ Simt că ajung mai aproape de adevăr. Și s-ar putea sa nu știu ce este adevărul... dar sunt OK cu asta.”

 Până în acest moment, la festivalul de anul acesta au mai fost confirmați: Popa Chubby, Eric Gales, Samantha Fish, Rick Estrin And The Nightcats, Kaz Hawkins, Hannah Wicklund & The Steppin Stones, Nuțu Olteanu Guts & Grace, Jackie Venson, Joe Rusi, Dana Fuchs, Bad Day Blues Band, Alexandru Andrieș, Ryan McGarvey, Hetty & The Jazzato Band, Alex Calancea Band și John Montana.

 Organizatorii Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea sunt Asociația Mentor Rock din Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu Primăria Brezoi și Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea.

 Biletele la festival pot fi achiziționate de aici.