STIRILE RADIO TRIB

27-02-2015

Billy Corgan cheama la lupta vedetele din rock impotriva muzicii pop


 Billy Corgan ii indeamna pe muzicienii din rock sa fie mult mai agresivi in distantarea fata de starurile din muzica pop si muzica pe care acestia o fac.
 Intrebat despre diferentele dintre rock si pop in 2015, Corgan a raspuns: “muzica rock ‘n’ roll o sa fie bine. Cred doar ca ar trebui sa fim un pic mai agresivi.”
 El a adaugat ca in special in America “ este o relatie extrem de relaxata intre muzicienii de rock si cei de pop – iar eu nu cred ca acest lucru este bun. Fiecare este situat de o parte a baricadei dintr-un motiv intemeiat. Este o atat de mare diferenta intre rock si pop incat eu cred ca fiecare ar trebui sa stea pe partea lui de strada.”
 Corgan spune ca se transmite un mesaj eronat copiilor care vor sa aiba success in muzica iar daca arunci o privire peste istoria muzicii vei descoperi ca marile staruri sunt individualitati. “Exita un singur Bob Marley sau un singur Ozzy Osbourne. Poti incerca , dar nu poti sa le creezi copii. Asta e pacatul actualei industrii muzicale. Incearca prea mult sa recreeze anumite lucruri in loc sa dea tonul. Si asta se reflecta in vanzari.”