STIRILE RADIO TRIB

21-10-2015

Blink-182 a inregistrat cinci noi cantece


 Travis Barker, bateristul din Blink-182, a declarat celor de la NME ca grupul a inregistrat cinci noi cantece cu noul component, Matt Skiba.Unul din cantece se numeste Punk Rock Cliché.

 Matt Skiba s-a alaturat formatiei la inceputul acestui an, dupa ce Tom DeLonge s-a despartit de Blink-182. Mark Hoppus si Travis Barker au anuntat rupture de Tom DeLonge, dupa ce vocalistul a refuzat sa intre in studio pentru a inregistra un nou album.

 Povestind despre noua formula din Blink-182, Travis Barker a declarat: “Este distractiv sa canti si ca compui cu Matt. Desi d’abia ne-am apucat, avem patru sau cinci cantece gata si sunt multumit de rezultat. Este si un cantec intitulat Punk Rock Cliché, care imi place cel mai mult in clipa de fata.”

 Referitor la soundul grupului, Travis Barker admite ca anumite lucruri s-au schimbat pentru ca Tom DeLonge nu mai este in Blink-182. “Sound-ul este diferit dar totusi acelasi. Evident, este Matt Skiba la voce asa ca dintr-un anumit punct de vedere sunt trimiteri la ceea ce canta in Alkaline Trio. Dar este bine si imi place ceea ce am facut pana in clipa de fata.”