STIRILE RADIO TRIB

16-03-2017

Blue Velvet a lansat piesa de debut Riot


 Blue Velvet a lansat Riot, prima melodie a trupei.
 “Riot este primul single, dintr-o serie de cinci cantece care urmeaza sa fie lansate in perioada urmatoare,” spune vocalista Marieta Manolache.
 Despre cum s-a format Blue Velvet, trupa declara: “Blue Velvet este numele pe care Liviu, percutionistul formatiei, l-a avut intotdeauna in minte cand se gandea la viitoarea sa formatie. Deci, avea un nume, dar nu avea o gasca. Ce faci cand ai un nume si dorinta de a face muzica si nu ai o trupa. Raspunsul e simplu: incepi sa aduni fiecare persoana pe care o cunosti si care are legatura cu muzica si organizezi niste jam sessions la tine acasa. Si uite asa s-a format Blue Velvet, din stricta pasiune pentru muzica.”
 Blue Velvet activeaza in Cluj-Napoca si este compusa din Liviu Ichim (percutie), Marieta Manolache (voce), Szabolcs Antal (chitara), Chiorean Tarfin (chitara) si Nicolae Dachin (bas). 
 La Riot, ideea versurilor scrise de Marieta Manolache a venit in timpul protestelor de anul acesta si grupul a simtit nevoia sa puna acest lucru si in muzica. Vocalista Blue Velvet afirma pe pagina ei de facebook : “e despre noi toti impreuna si ce putem face daca suntem uniti.”