Blur a lansat un nou cantec

 Blur a postat pe net clipul piesei There Are Too Many Of Us. Filmarile au fost facute cu telefoanele si tabletele membrilor formatiei.
 Grupul Blur isi va lansa noul album The Magic Whip in data de 27 aprilie.
 Trupa alcatuita din Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James and Dave Rowntree  a inregistrat in doar cinci zile acest disc, in mai 2013, in Hong Kong. Zvonuri despre acest album au existat, dar intr-un interviu acordat vara trecuta celor de la NME, Damon Albarn a declarat ca nu crede ca se va intampla ceva cu piesele inregistrate in Asia.
 “Sunt aproximativ 15 cantece pe care le-am inregistrat in Hong Kong […] Sunt cateva cantece valoroase printre ele, dar s-ar putea sa faca parte din acea categorie de inregistrari care nu vor aparea niciodata” a spus acesta in vara. 
 Iata si lista cantecelor de pe The Magical Whip:
- Lonesome Street
- New World Towers
- Go Out
- Ice Cream Man
- Thought I Was A Spaceman
- Broadcast
- My Terracotta Heart
- There Are Too Many Of Us
- Ghost Ship
- Pyongyang
- Ong Ong
- Mirrorball

Accept cookies from this site

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.

Do not accept cookies Only accept functional cookies Accept all cookies