STIRILE RADIO TRIB

27-08-2015

Carlos Santana reface Santana IV


 Carlos Santana se apropie de sfarsit cu proiectul Santana IV, care reuneste componenti ai formatiei din perioada 1971-1972: Greg Rollie, Marcus Malone si Michael Carabello, precum si bateristul Michael Shrieve dar si chitaristul Neal Schon, care a cantat cu Santana inainte de a forma grupul Journey.

 In aceasta formula a fost inregistrat un nou album care va fi mixat in septembrie iar Santana spera ca grupul sa poata pleca in turneu anul viitor.

 Carlos Santana spune despre album ca: “suna extraordinar. Este foarte multa energie. Nu l-am auzit niciodata pe Greg cantand atat de bine, iar Neal este unul din cei mai tari chitaristi. A fost o mare bucurie sa cantam din nou impreuna si d’abia astept ca lumea sa poate auzi ce am inregistrat.”

 Referitor la noul disc Santana, Carlos spune ca Neal “l-a urmarit ca o racheta cu ghidaj” pentru ca aceasta reunire sa aiba loc iar bateristul Michael Shrieve a declarat in februarie ca rezultatele sunt “frumoase. Este ca si cum te-ai apuca sa porti din nou o pereche veche de blugi.”