STIRILE RADIO TRIB

19-03-2015

Chad Wackerman paraseste turneul Batten / Hamm / Wackerman


 Craig Blundell este un instrumentist freelancer, producator, sound designer, compozitor si profesor si un adevarat ambasador al percutiei britanice. Este unul dintre muzicienii endorseri pentru Roland V-Drums si clinician international pentru brandurile Premier si Paiste. Este unul dintre cei mai ceruti instrumentisti la nivel mondial, fiind invitat sa inregistreze, in concerte live sau ca professor de master class. In afara de acestea, compune muzica pentru jingle-uri radio si industria publicitatii, produce si remixeaza pentru diversi artisti si label-uri sub presudonimul Dr oKtopus. In acest moment canta live alaturi de David Cross de la King Crimson si supergrupul de rock neo progresiv Frost* si este membru al grupului Pendragon.
 Master class-urile sale continua sa primeasca recenzii uimitoare pentru constanta sa preocupare de a duce interpretarea instrumentala la un nou nivel si pentru ca este o continua sursa de inspiratie pentru tobosari datorita perspective sale unice si a creativitatii in interpretare. 
 Dupa primul concert alaturi de acesta, Stu Hamm a scris pe pagina sa de Facebook: “Craig Blundell si-a facut cu adevarat simtita prezenta! Ce profesionist! Ce groove!” 
 In acelasi timp Craig scria pe propria sa pagina: “Ce cantare… incredibili monstri sacri la maximum de potential. Sunt asa de fericit ca m-au invitat sa cant cu ei. O adevarata onoare!” 
 Ii veti putea vedea pe Jennifer Batten (Michael Jackson, Jeff Beck) si Stu Hamm (Joe Satriani, Steve Vai), alaturi de Craig Blundell si acompaniati de chitaristul Nazzareno Zacconi (Bumblefoot) pe 26 martie la Club Tribute din Bucuresti. Concertul deschide seria Music Masters Live – reprezentata de evenimente ale caror protagonisti vor fi artisti de cel mai inalt calibru din rock, jazz sau muzica clasica, performeri care au atins cel mai inalt nivel de virtuozitate cu instrumentele lor.
 Biletele au preturi cuprinse intre 66 si 88 lei pana pe data de 25 martie (inclusiv).
 Pe 26 martie (la intrarea in club) biletele vor avea preturi cuprinse intre 77 si 110 lei.
 Acestea pot fi procurate din reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro.
 Concertul este organizat de Star Management sub egida Romanian Music Institute (RMI).