STIRILE RADIO TRIB

16-12-2014

Dave Navarro nu se astepta la multe la debutul Jane’s Addiction


Chitaristul formatiei isi reaminteste ca nu se astepta la mare lucru cand trupa a inregistrat in 1987 la The Roxy Theatre din Los Angeles albumul de debut. Dar in mai putin de un an aveau sa semneze cu o casa de discuri majora albumul Nothing’s Shocking si se pregateau pentru statutul de staruri. Muzicianul spune ca de vina era probabil latura sa pesimista care nu credea ca se poate intampla asa ceva. Crescand in Los Angeles, Navarro era familiar cu lumea care isi facea o gramada de planuri dar la sfarsitul zilei nu realiza absolute nimic asa ca fiind tanar era pregatit sa impartaseasca soarta multor trupe din acea perioada si ca nimeni bu credea ca vor depasi statutul unei trupe prezente in playlistul unui radio de colegiu.
Vorbind despre albumul de debut, Navarro il descrie cam prost dar pe de alta parte il vede si perfect adaugand ca din punct de vedere al omului care canta la chitara este slab si ca el unul nu aude decat lucrurile care nu ii plac.
Discutand despre cum trupele rock au fost afectate de schimbarile in tehnologie, Navarro spune ca cel mai dezamagit este de cum a fost ruinat misterul care inconjura starurile rock. El isi reaminteste cum a strans bani ca sa cumpere primul album Van Halen si cat de fericit era cand il asculta iar in ziua de azi se poate intra pe internet si sa vorbesti cu Eddie Van Halen. Nu e de accord cu asa ceva pentru ca , spune el, asa se distrug miturile iar el vrea ca tipul asta sa fie un super erou fara un cont de Twitter.