Disturbed a revenit cu piesa The Vengeful One

 Dupa o pauza de patru ani grupul Disturbed a revenit cu un nou single, The Vengeful One.

 Piesa face parte din cel de-al saselea disc, intitulat Immortalized, pe care trupa il va lansa in data de 21 august. 

 Noul material vine dupa Asylum, un disc aparut in 2010, al 4-lea album la rand pentru grup, ce s-a clasat pe locul 1 in clasamentul revistei Billboard.

 Despre pauza David Draiman, vocalistul trupei, spune ca: “Ideea a fost sa ramanem undeva in top si sa ne intoarcem cand ne refacem puterile.” “Practic am functionat nonstop din 1998”, a adaugat Mike Vengren, bateristul formatiei.

 “La albumul acesta, absolut totul a fost compus in aceeasi camera”, a declarat Draiman despre Immortalized.

 Iata si lista cantecelor de pe disc:

01. The Eye Of The Storm

02. Immortalized

03. The Vengeful One

04. Open Your Eyes

05. The Light

06. What Are You Waiting For

07. You're Mine

08. Who

09. Save Our Last Goodbye

10. Fire It Up

11. The Sound of Silence

12. Never Wrong

13. Who Taught You How To Hate

14. Tyrant*

15. Legion of Monsters

16. The Brave And The Bold


Accept cookies from this site

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.

Do not accept cookies Only accept functional cookies Accept all cookies