STIRILE RADIO TRIB

18-02-2015

Europe a lansat un nou clip


Europe a lansat clipul piesei War Of Kings, melodia care va da numele albumului cu numarul zece din cariera formatiei care debuta cu disc in 1983. Abumul precedent, Bag Of Bones, a aparut in 2012 iar noul material a fost produs de Dave Cobb cel care este cunoscut ca a lucrat foarte bine cu americanii de la grupul Rival Sons.
“War Of Kings este albumul pe care intotdeauna am vrut sa-l facem, de cand eram pusti si ascultam grupuri ca Led Zeppelin, Deep Purple si Black Sabbath” , a declarat vocalistul Joey Tempest. “Dup ace am ascultat ce productie extraordinara a facut Dave Cobb pentru cei din Rival Sons am stiut ca trebuie sa lucram cu el. Aventura noastra continua! Au trecut zece ani de cand ne-am reunite, mergem in turnee si am ajuns unde suntem. Si am facut-o in felul nostru!”
War Of Kings, noul album Europe, urmeaza sa fie lansat in Europa pe 2 martie.
Grupul va putea fi vazut in concert in Romania pe 11 iunie la Arenele Romane. Initial trupa suedeza trebuia sa concerteze in luna noiembrie la Bucuresti dar evenimentul a fost reprogramat, ca si celelalte concerte din Europa de Est deoarece formatia a dorit sa finalizeze noul material muzical.