STIRILE RADIO TRIB

08-10-2015

Eyedrops a lansat videoclipul piesei Bicicleta


 Cvartetul Eyedrops a lansat in aceasta dimineata videoclipul cantecului Bicicleta, care este al treilea single pe care formatia il lanseaza anul acesta. 

 Videoclipul a fost regizat de Ion Puican, omul care a avut menirea sa-i faca pe participantii la filmari sa se simta cat mai bine. 

 Despre noul cantec, Paul Manolescu, vocalistul formatiei ne-a declarat: “Din punct de vedere liric, piesa este consecinta directa a unei zile de aprilie 2008, cand alaturi de fotograful Bogdan Tutuneanu, am pedalat pentru doua zile, fara de biciclete printr-un oras pustiu de oameni, insa intesat de agenti CIA, SRI, politie, jandarmerie, coloane de masini oficiale, si sub un cer acoperit de elicoptere de paza. Erau zilele summit-ului NATO de la Bucuresti, iar sentimentul era acela ca toti adultii sunt plecati la razboi, si-am mai ramas doar noi, copiii, si ‘stapanii’.”

 Grupul Eyedrops a finalizat 11 piese in noua formula dupa ce in aceasta primavara a fost cooptat in trupa si Andrei Marica. Albumul de debut va aparea anul viitor. 

 Intr-un interviu acordat radio Trib in luna iunie Paul Manolescu ne spunea: “Va fi o calatorie prin paradigma actuala, asa cum am reusit sa o descifrez.”

 Eyedrops figureaza in ROMTOP cu piesele Inerent si Prezent, ambele ajungand pe cea mai inalta treapta a clasamentului, iar Bicicleta este propunere in cadrul aceluiasi top.