STIRILE RADIO TRIB

07-08-2017

Festivalului Dichis’n’Blues are loc in septembrie la Tulcea


 Pe 1 si 2 septembrie 2017, la Casa Avramide din Tulcea va avea loc cea de-a treia editie a Festivalului Dichis’n’Blues.
 Scena ii va gazdui vineri, 1 septembrie, pe The Speakeasies (Grecia) si B.B. & The Blues Shacks (Germania) pentru ca sambata, 2 septembrie, sa concerteze Angela Brown & Chris Rannenberg & Blues Cargo si Laurence Jones (Marea Britanie). Sambata, 2 septembrie, sunteti asteptati la workshop-ul Istoria Muzicutei in Blues sustinut de Marcian Petrescu. Scopul acestui workshop este de a ilustra prin demonstratii live cu muzicuta, dar si cu ajutorul materialelor audio si video, evolutia limbajului muzicutei ca o voce definitorie, in special in istoria blues-ului!
 Raul Kusak este un alt invitat special al celei de-a treia editii Dichis’n’Blues. Cunoscutul pianist propune Laboratorul de muzica si ritm, destinat atat copiilor sau adultilor care au un minim de aptitudini muzicale (vocale si/sau instrumentale), cat si celor avansati, din ambele categorii de varsta. Aceste ateliere se vor desfasura pe parcursul a doua zile, pe doua categorii de varsta, astfel:
 • 9/10 - 15 ani/16 - 99 ani, Vineri intre 9:30-12:00
 • 9/10 - 15 ani/16 - 99 ani, Sambata intre 13:00-15:30
 Costul unui bilet este de 30 de lei (10 lei pentru copii, elevi si studenti), pentru fiecare dintre cele doua seri de recitaluri.