STIRILE RADIO TRIB

19-05-2017

FiRMA lanseaza astazi noul album: Descantece - Vol. II


 Grupul FiRMA lanseaza astazi noul album Descantece - Vol II. Concertul de lansare are loc in clubul Control (strada Constantin Mille nr. 3, Bucuresti) si incepe de la ora 21:30. 
 Spectacolul va dezvalui in premiera píesele care vin sa inchida seria descantecelor intr-o nota pozitiva, pastrandu-si amprenta pantentata cu succes pe scena rock-ului alternativ romanesc in anii 2000, prin acordurile originale si solo-urile de chitara inconfundabile, lirica subtila si nu in ultimul rand de povestea vizuala marca FiRMA.
 Albumul Descantece – Vol. II vine cu povesti care vor insuma expesivitatea din cei aproape 17 ani de existenta, dar care vor surpinde negresit.
 Tot Ce Va Fi a fost single-ul si clipul care anunta seria descantecelor albe, fara sa destainuie ce va urma si fara sa traseze directia noului album, din punct de vedere al sound-ului. FiRMA si Tot Ce Va Fi ocupa saptamana aceasta locul 9 in ROMTOP, clasamentul muzicilor romanesti de la radio Trib, unde a fost prezenta pe locul 1 la editiile din 17 si 24 decembrie 2016.