STIRILE RADIO TRIB

05-10-2015

Flesh Rodeo lanseaza End Of Greatness


 Grupul Flesh Rodeo va lansa pe 16 octombrie, in clubul Fabrica noul material, EP-ul End Of Greatness

 End Of Greatness, piesa aleasa sa promoveze acest disc, a fost inregistrata si masterizata de Marius Costache si are o durata de aproape 13 minute, fiind cea mai lunga si probabil cea mai experimentala compozitie de pana acum a trupei. 

 Compusa inca din anul 2012, piesa surprinde perioada de tranzitie dintre sound-ul incipient Flesh Rodeo, concretizat prin albumul Tellurium-128 si noile viziuni si abordari muzicale ale trupei, ce urmeaza a fi prezentate pe al doilea album, planificat pentru lansare in 2016. 

 “Titlul single-ului (si al EP-ului) reprezinta un termen astronomic ce se refera la pragul observat in organizarea materiei in Univers dincolo de care acesta este caracterizat de omogenitate si izotropie. Ultimele structuri detectate la scara larga sunt filamentele si super-roiurile de galaxii; dincolo de End Of Greatness acestea sunt randomizate si nu se agrega in alte structuri gravitationale supraordonate", au spus cei din Flesh Rodeo.

 Evenimentul de lansare este urmat de un mini-turneu in orase din țară: Ramnicu Valcea (17 octombrie), Cluj-Napoca (20 noiembrie), Suceava (27 noiembrie) si Iasi (28 noiembrie).