Geoff Tate a lansat primul clip

 Operation: Mincrime, noul proiect muzical al lui Geoff  Tate, va lansa discul de debut, The Key, pe 18 septembrie.

 Primul extras pe single, Re-Inventing The Future, are parte si de un videoclip, primul din cele doua de pe acest material, regizat de Jamie Burton Chambelain.

 Albumul The Key contine 12 cantece si este primul dintr-o trilogie pe care noua trupa a lui Geoff Tate intentioneaza sa o lanseze in perioada urmatoare. 


 Iata si lista cantecelor de pe acest disc:

01. Choices

02. Burn

03. Re-Inventing The Future

04. Ready To Fly

05. Discussions In A Smoke Filled Room

06. Life Or Death?

07. The Stranger

08. Hearing Voice

09. On Queue

10. An Ambush Of Sadness

11. Kicking In The Door

12. The Fall


Accept cookies from this site

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.

Do not accept cookies Only accept functional cookies Accept all cookies