STIRILE RADIO TRIB

21-01-2016

Grimus a lansat Vom Lupta


 Grupul Grimus a lansat un lyric video al piesei Vom Lupta.

 “Vom Lupta a fost scrisa intr-un decor rustic, intr-o perioada  in care ne-am refugiat la munte pentru a compune piese si a descompune tensiuni. 
 A iesit ascutită ca stancile, repetitiva ca acele de pin si mocnind de violenta a sase calatori care au ales să piarda cararea pentru a regasi puterea grupului. E despre adrenalina, inconstienta, conflict, exaltare, victime si nou-nascuti. E despre Grimus.”

 Grimus, una dintre cele mai indragite formatii de rock alternativ din Romania, va sarbatori 10 ani de activitate printr-un concert special alaturi de invitati surpriza.

Evenimentul va avea loc in data de 26 februarie 2016, la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti. Biletele la spectacol pot fi achizitionate aici.

 In cei 10 ani de activitate, Grimus (Bogdan Mezofi – voce, Valentin Rauca – chitara, Cristian Csapo – chitara, Lehel Kiss – clape, Titus Vadan – bass, Tamas Adorjani – tobe) a lansat 3 albume: Panikon (2008), Egretta (2011), Emergence (2014) 

 Solitude, prima melodie a formatiei, a fost aleasa piesa anului 2006 in ROMTOP

 Grimus si cantecul Ultima Oara se gaseste saptamana aceasta pe locul 4 in ROMTOP, clasamentul muzicilor romanesti de la radio Trib.