STIRILE RADIO TRIB

16-02-2015

Incubus a lansat noul single Absolution Calling


In ultima perioada grupul a fost absent din circuitul turneelor iar motivul a fost ca s-a muncit la noul material. Mike Einziger spune ca s-a lucrat foarte bine la noile cantece. “Procesul de inregistrare a fost fantastic, uluitor” a declarat Mike celor de la Billboard.
Formatia a semnat cu cei de la Island Records si vor lansa doua EP-uri anul acesta, primul din ele urmand sa apara pe 24 martie. Trust Fall este primul din cele doua EP-uri pe care trupa le va lansa iar pe el este inclus si noul single Absolution Calling. Cele doua materiale sunt legate intre ele conform chitaristului Mike Einziger, care a mai spus ca, practic, cele doua EP-uri constituie de fapt un album. 
Einziger a declarat ca fanii trebuie sa se astepte la diversitate pe acest album. “Muzica pe care am compus-o este plina de energie”. “Am scris si cel mai bland cantec al nostru dar si cel mai dur. Cel dur se va numi Make Out Party.” Povestind despre cantece, el a amintit si despre Dance Like You’re Dumb pe care a descris-o ca fiind o viziune Incubus despre cum trebuie sa arate un “cantec rock agresiv” si cu siguranta “nu este ceea ce se asteapta lumea de la noi.”
Einzinger a ,mai povestit ca este fericit cu diversitatea de pe cele doua EP-uri si a concluzionat ca asa ar trebui sa sune formatia in care activeaza in 2015.