King King a lansat un nou clip

 Noua melodie a formatiei se numeste Hurricane si face parte din albumul Reaching For The Light ce va aparea pe 5 mai.

 Vocalistul, Alan Nimmo a declarat ca: “Suntem mandri de acest album. Este mai rapid, mai zgomotos, are mai multa energie si are un mare potential.”

 Cvartetul a lansat pana in clipa de fata doua albume: Take My Hand  si Standing In Shadows. Ambele au castigat titlul de cel mai bun disc britanic de blues in anii in care au aparut.

Iata si lista pieselor de pe Reaching For The Light:


- Hurricane

- You Stopped The Rain

- Waking Up

- Rush Hour

- Crazy

- Lay With Me

- Just A Little Lie

- Take A Look

- Stranger To Love


Accept cookies from this site

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.

Do not accept cookies Only accept functional cookies Accept all cookies