STIRILE RADIO TRIB

02-03-2015

Maynard Keenen: ‘albumul Tool progreseaza frumos si incet”


  Vocalistul formatiei Tool a declarat ca in curand trupa va intra in studioul de inregistrari. 
 “Am tot facut drumuri in Los Angeles sa vad cum merge procesul de compus piese noi”, a spus Keenan. “Lucrurile progreseaza dragut. Incet, dar progreseaza. Nimic nu este inca inregistrat, dar fratii mei sunt increzatori ca piesele vor fi gata ca sa incep si eu lucrul la ele.”
 “Sunt la fel de nerabdator sa vad albumul asta gata”, a continuat Maynard, “dar asa cum istoria va consemna nu ii poti grabi pe acesti domni. Rabdarea este de aur curat in acest moment. In acelasi timp, ca de obicei, alte lucruri se intampla. Viata e prea scurta ca sa nu creezi in fiecare moment.”
 Anul trecut, grupul a dezvaluit ca un complicat proces si care mananca mult timp ii impiedica sa mai faca un album. La cel moment, chitaristul Adam Jones si bateristul Danny Carey declarau revistei Rolling Stone ca au suficient material pentru un disc, insa doar trebuie sa se organizeze.
 “Nu e bun cand e gata, e gata cand e bun”, a spus Jones. “Am lucrat in ritmul nostru dar nu vrem sa scoatem un cantec doar pentru ca e dragut. Niciodata nu o sa lansam ceva si mai tarziu sa zic ca mi-as fi dorit sa nu fac asta. Vom scoate doar ce suna foarte bine pentru ca fanii apreciaza chestia asta.”