Motorhead se intoarce

 Grupul Motorhead spune ca noul disc se va numi Bad Magic si va aparea pe 28 august.

 Pe album se va gasi si un cover al piesei Sympathy For The Devil, lansata prima oara de Rolling Stones in 1968, pe albumul Beggars Banquet.

 Lemmy si colegii sai vor porni in iarna un turneu pentru a aniversa 40 de ani de activitate, un turneu care are deja stabilite si cateva date in Europa.

 Iata si lista cantecelor care se vor gasi pe albumul Bad Magic:


 - Victory Or Die

 - Thunder & Lightning

 - Fire Storm Hotel

 - Shoot Out All of Your Lights

 - The Devil

 - Electricity

 - Evil Eye

 - Teach Them How To Bleed

 - Till The End

 - Tell Me Who To Kill

 - Choking On Your Screams

 - When The Sky Comes Looking For You

 - Sympathy For The Devil


Accept cookies from this site

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.

Do not accept cookies Only accept functional cookies Accept all cookies