Of Monsters And Men a lansat un nou single

 Of Monsters And Men a revenit cu un nou single. Crystals se numeste acesta si face parte din cel de-al doilea disc al formatiei, Beneath The Skin, ce urmeaza sa apara in iunie.
 Beneath The Skin contine 11 cantece, iar varianta deluxe va avea 15.
 Iata si lista cantecelor de pe Beneath The Skin:
- Crystals
- Human
- Hunger
- Wolves Without Teeth
- Empire
- Slow Life
- Organs
- Black Water
- Thousand Eyes
- I Of The Storm
- We Sink

Accept cookies from this site

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.

Do not accept cookies Only accept functional cookies Accept all cookies