STIRILE RADIO TRIB

09-02-2016

Otherside lanseaza astazi primul disc


 Grupul Otherside lanseaza astazi primul album, Neverending, printr-un concert care va avea loc dupa ora 21:00 in clubul Control (strada Constantin Mille nr. 4, Bucuresti).

 Saptamana trecuta formatia a publicat un videoclip 360° al unei sesiuni live in care au interpretat piesa Falling Down. Videoclipurile 360° propun o experienta imersiva si se vizionează ideal pe telefon sau tableta, miscand dispozitivul sau facand swipe in directia in care vrei să urmaresti imaginea. Pentru navigarea intr-un browser obisnuit de PC, foloseste mouse-ul (click & drag) sau tastele W, A, S, D.

 Proiectul Otherside a luat nastere anul trecut si are deja o bogată experienta live, urmand sa fie prezent si pe scenele unor importante festivaluri din această vara. 

 Victor, solistul din Otherside a declarat: „Este prima data in viata mea cand am facut doar ceea ce am simtit. Am modificat piesele de multe ori pană am ajuns la forma finala – au fost zile in care eram inspirat, productiv, si zile in care simteam ca nu pot sa fac nimic . Otherside pentru mine inseamna pasiune, incredere , schimbare si un nou inceput.”

 Neverending, piesa care da titlul albumului de debut Otherside, a figurat in ROMTOP, clasamentul muzicilor romanesti la radio Trib si a urcat cel mai sus pe locul 8 pe data de 31 octombrie.