STIRILE RADIO TRIB

26-12-2014

Ozzy prefera riscurile din concert decat sa recurga la tehnologie


Vocalistul formatiei Black Sabbath incearca sa stea departe de tehnologia moderna cat mai mult timp si afirma ca nu este deloc impresionat de felul in care ii este afectata prestatia. Ozzy a declarat recent celor de la Consequence Of Sound ca: “treba mea este sa fac publicul sa se simta bine, dar mai nou nici nu mai trebuie sa faci lucrul acesta. Am vazut astazi holograma lui Michael Jackson la TV. A fost infricosator. I-am si spus sotiei ca in ziua de azi imi pot trimite holograma in turneu”.
El a continuat: “Un prieten chiar mi-a spus zilele trecute ca aproape nimeni nu isi mai cunoaste meseria si ca nu mai vorbim de artisti. Fac totul cu ajutorul tehnologiei”.
Vocalistul si-a amintit ca in ultimul turneu Black Sabbath una din trupele de deschidere chiar i-au placut si l-au facut sa afirme ca suna bine pana cand s-a prins ca de fapt cantau pe pozitiv ceea ce l-a dezgustat profund pentru ca spune el nu poti fi atat de fals cand te urci pe scena.
Ozzy a pus ca are momente cand nu are voce dar spune publicului ca este totusi batran si incearca sa cante. El si-a amintit de un show la New York cand a ramas fara voce si practic a croncanit pe scena dar publicul a fost entuziasmat si a fost foarte fericit la finalul concertului.