Passion Pit a lansat Until We Can’t (Let’s Go)

 Grupul Passion Pit a dezvaluit noul single – Until We Can’t (Let’s Go).
 Piesa va face parte din noul album, Kindred, ce urmeaza sa fie lansat pe 20 aprilie. Kindred este cel de-al treilea disc al americanilor si primul de la Gossamer aparut in 2012.
 Until We Can’t (Let’s Go) este al treilea cantec dezvaluit de Passion Pit dupa single-urile Lifted Up (1985) si Where The Sky Hangs.
 Despre acest nou single, Michael Angelakos, vocalistul din Passion Pit spune ca a aparut intr-o perioada in care nimic nu mergea bine si avea nevoie de cineva sau ceva pe care sa dea vina.
 Lista pieselor de pe Kindred este:
- Lifted Up (1985)
- Whole Life Story
- Where The Sky Hangs
- All I Want
- Five Foot Ten (I)
- Dancing On The Grave
- Until We Can't (Let's Go)
- Looks Like Rain
- My Brother Taught Me How To Swim
- Ten Feet Tall (II)

Accept cookies from this site

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser.

Do not accept cookies Only accept functional cookies Accept all cookies