STIRILE RADIO TRIB

19-12-2014

Ray Davies a tras cateva demo-uri cu fratele sau Dave


Ray Davies de la The Kinks a dezvaluit ca a inregistrat cantece noi impreuna cu fratele sau si Dave Davies, si el fost membru fondator al grupului The Kinks.
Intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Ray a divulgat ca au inregistrat niste demo-uri anul trecut si la numit pe fratele sau “ un bun compozitor”.
“ Am inregistrat cateva demo-uri Craciunul” a spus Ray Davies. “A venit sa ma vada de sarbatori si mi-a cantat cateva piese noi”.
Cei doi nu au mai cantat impreuna din 1996 iar intr-un interviu acordat in septembrie Dave nu a prea acordat sanse unui concert de reunire The Kinks spunand ca nu isi doreste “ un show Ray Davies care il lasa sip e fratele sau sa urce intr-un colt al scenei”.
Reaspunzand acestor comentarii, Ray a spus: “ nu inteleg despre ce este vorba. Daca facem un show The Kinks suntem The Kinks. Ray sta in dreapta scenei si Dave sta in stanga cum a fost intotdeauna”.
Intrebat fiind de un potential turneu, Ray a recunoscut ca asa ceva ar fi foarte dificil deoarece fratele sau este certat si cu fostul baterist Mick Avory iar el unul a lucrat cu acesta in ultimii ani.