STIRILE RADIO TRIB

26-02-2015

Slash e timid


 Slash a dezvaluit ca poarta ochelari de soare pe scena pentru a ascunde faptul ca este prea timid sa se uite la public atunci cand canta. El mai spune ca in general cand este pe scena isi inchide ochii.
 Slash a povestit celor de la New Zealand Herald: “Rar ma uit la multime. Ma simt total inconfortabil sa privesc multimea direct in fata. Ma aflu in mica mea lume, cantand la chitara din inima.”
 Povestind despre cum a ajuns sa poarte ochelari, chitaristul a spus: “cred ca prima oara i-am purtat cand eram mahmur si apoi a devenit obisnuinta. Acum oriunde te duci, fiecare are un telefon cu care filmeaza sau iti face poze, iar tu ajungi sa nu mai scoti ochelarii de pe nas niciodata.”
 Tot zilele acestea, Steven Adler, fostul baterist din Guns N’ Roses, afirma ca formula clasica a trupei ar scoate un super album daca s-ar reuni. “Daca ne-am reuni sau daca am trage un disc impreuna, cred ca am da de pamant cu Appetite For Destruction. Toti suntem foarte buni instrumentisti. Am mai crescut si cu calitatile noastre, cred ca am face un album incredibil.”