STIRILE RADIO TRIB

24-02-2015

Slash lucreaza la mai multe filme


 Slasher Films va lansa un al doilea proiect pana la sfarsitul acestui an.
 Chitaristul a lansat compania Slaher Films in 2010, a produs in 2013 primul film , Nothing Left To Fear si a inregistrat si coloana sonora pentru aceasta productie. 
 Recent Slash a participat la Sundance Film Festival unde a impartasit cateva din planurile sale si faptul ca este de multa vreme un impatimit al genului horror. 
 El a declarat celor de la revista Billboard ca este fan de cand era foarte mic, atat de mic “incat abia isi mai aminteste. Acum sunt producator. Intentionez sa aduc din nou in aceste filme latura psihologica.” 
 Muzicianul a adaugat ca in clipa de fata este mult de lucru la Slasher Films. “Avem patru proiecte la care se lucreaza si pana la sfarsitul anului unul din ele ar trebui sa apara si pe piata.”
 Desi nu a spus care proiect va aparea primul, Slash a dezvaluit detalii despre unul din cele patru filme. “Lucrez la un film ce se numeste Cut Throat Scenario. Am inceput sa cautam actori. Scenariul este gata iar acum trebuie sa gasim bani sa il producem. Si in mod sigur nu seamana cu Nothing Left To Fear.”