STIRILE RADIO TRIB

25-06-2015

Slipknot ia o pauza de cativa ani


 Trupa Slipknot va lua o pauza dupa ce va termina seria de concerte in care este angajata.

 Corey Taylor, vocalistul formatiei a decalarat ca: “Vom termina concertele pe care le avem si apoi vom lua o pauza de cativa anis a ne mai linistim.Fiecare va face ce vrea si peste cativa ani ne vom aduna impreuna sa vedem ce se poate compune.”

 El a mai spus ca: “ imediat dupa turneul din vara voi lua o pauza de 5 minute si apoi voi incepe lucrul la noul album Stone Sour.”

 Afirmatiile lui Taylor vin in contradictie cu cele ale chitaristului Jim Root care declara recent ca a scris piese noi pentru Slipknot si spera sa intre cu ele, cat de curand, in studio.

 Jim Root spunea in luna mai ca: “Nu am fost niciodata in stare sa scoatem doua albume unul dupa altul. Suntem in acel moment al carierei cand trupa este in top. Daca iar pierdem doi ani sau mai mult, nu stiu daca mai putem reveni.”

 El a adaugat ca: “Ma gandesc la ce e mai bun dar ma astept la ce e mai rau. Am inceput sa compun din nou. Sper ca noile cantece sa fie pe un nou material Slipknot. Daca nu, o sa gasesc pe altcineva cu care sa le cant.”