STIRILE RADIO TRIB

05-05-2016

Stema lanseaza astazi albumul Vicii, Talente Si Patimi


 Grupul Stema lanseaza astazi in Clubul Control (strada Constantin Mille nr. 4, Bucuresti) albumul Vicii, Talente Si Patimi.

 Dupa orele 22:00, pe scena vor urca Stema si invitatii lor – Artan, Dan Byron si Narcis Axinte, pentru o prima intalnire a publicului cu noul album Stema. In deschidere vor canta cei din Hot Club De Bucharest

 Vicii, Talente Si Patimi este un album dens, un album care te poarta intr-un joc continuu, pe alocuri psihedelic, de la patima la protest, de la autoironie pana la social-filozofic dostoievskian, descriu membrii trupei materialul discografic.   

 "Este o constructie complexa cu multe camere pe care merita sa le vizitezi pentru a vedea cum viciile, talentele si patimile pot deveni mici ghiocei care strapung cu incapatanare zapada“ - Silviu Sanda.   

 Stema inseamna Silviu Sanda – voce, chitara; Dan Stoica – chitara, claviaturi, lap steel, voce; Tudor Rotarus – bas; Vlad Toma – tobe.

 Ignoranta, noul single al formatiei Stema, se gaseste saptamana aceasta pe locul 7 in ROMTOP, clasamentul muzicilor romanesti de la radio Trib.