STIRILE RADIO TRIB

05-01-2015

Steven Tyler la Super Bowl


Steven Tyler, frontman-ul grupului Aerosmith, va fi una din atractiile muzicale cu ocazia Super Bowl-ului de anul acesta. Conform celor de la Wall Street Journal vocalistul nu va aparea in pauza meciului de fotbal dar va fi capul de afis de la petrecerea organizata de revista Rolling Stone inaintea marelui eveniment. 
Meciul se va disputa pe 1 februarie dar Tyler se va urca pe scena cu o seara inainte in fata a 1000 de invitati la cea de-a patra petrecere pe care revista americana o organizeaza pentru a marca marele eveniment din sport. 
Anul acesta Steven Tyler se va apuca sa compuna pentru un album solo si asa cum declara la sfarsitul anului trecut materialul va avea influente country. El a spus: “ voi merge in Nashville sa compun si o sa vad ce iese. Sa faci un disc este ca si cum ai cauta aur. Dai peste mult nisip si murdarie pana descoperi putin aur. “ “ Am crescut cu muzica celor de la Everly Brothers si este o bucatica din mine care iubeste muzica country foarte mult. Orice a ascultat Everly Brothers stie ca este vorba de acel gen de cantece de care iti dai seama imediat ca suna foarte bine.”
Anul trecut la gala de decernare a premiului Nobel pentru pace Steven Tyler a cantat impreuna cu Nuno Bettencourt (chitaristul formatiei Extreme) o versiune a marelui hit More Than Words.