STIRILE RADIO TRIB

11-03-2015

Temple Of Rock lanseaza album


 Michael Schenker a afirmat ca moartea unora din eroii sai din muzica l-a facut sa vrea sa cante din nou intr-o trupa. 
 Muzicianul va lansa pe 23 martie al treilea album cu formatia Temple Of Rock. Intitulat Spirit On A Mission pe acest disc ii vom gasi alaturi de Schenker pe: Francis Buchholz, Herman Rarebell, Doogie White si Wayne Findlay.
 Dupa ani de zile in care a cantat de unul singur, fostul component Scorpions si UFO a declarat ca a fost miscat de decesul unor muzicieni ca Gary Moore sau Ronie James Dio si astfel a revenit in el dorinta de a canta intr-un grup.
 El afirma ca a experimentat enorm cat a lucrat ca artist solo si a realizat ca este gata sa faca parte din nou dintr-o formatie. 
 “Au disparut atat de multi artisti ca: Gary Moore, Ronnie James Dios au Johnny Winter. Deja sunt amintiri acesti oameni. O perioada incredibila se apropie de sfarsit.”
 Sesiunea de inregistrari pentru Spirit Of A Mission s-a oprit anul trecut cand computerele pe care se gasea o mare parte din album au fost furate dintr-un studio de inregistrari din Germania. Dar cantecele sunt acum gata iar Michael Schenker spune ca este entuziasmat de rezultat.
 Iata si lista pieselor ce se vor gasi pe album:
 
1.Live And Let Live
2.Communion
3.Vigilante Man
4.Rock City
5.Saviour Machine
6.Something Of The Night
7.All Our Yesterdays
8.Bulletproof
9.Let The Devil Scream
10.Good Times
11.Restless Heart
12.Wicked
13.Searching For Freedom