STIRILE RADIO TRIB

28-03-2018

The Bipolar Disorder Project a lansat albumul de debut


 The Bipolar Disorder Project, proiectul solo al lui Robert Cotoros, multi-instrumentist în trupa Hteththemeth, a lansat albumul său de debut, Anna
 Construit cu grijă, începând din anul 2011, Anna, este un album conceptual care a evoluat de-alungul anilor, ajungând în forma lui finală abia acum, în Martie 2018. Albumul spune povestea unei fete tinere cu o viață aparent perfectă, dar care ascunde un întuneric misterios ce iese la iveală în urma unei interacțiuni intense cu o entitate întunecată și romantică. Anna se poate încadra în genurile de avant-garde/progressive metal, ideal pentru fanii Devin Townsend, Opeth, Leprous, Arcturus sau Ulver. 
 La înregistrarea acestui album, pe lângă Robert Cotoros, au mai luat parte și vocalul/multi-instrumentistul din E-an-na, Andrei Oltean, vocalista din Gray Matters, Laura Brat și Ana Tazlauanu, o cântăreață necunoscută, dar foarte talentată.
 Lansat independent, Anna se poate achiziționa gratis de pe Bandcamp, cu opțiunea de a dona pentru cei care sunt doritori. Deasemena, albumul este disponibil și pe iTunes, Spotify, Deezer, Amazon, Google Play, Tidal, Apple Music și multe alte platforme online de streaming.