STIRILE RADIO TRIB

11-05-2015

The Mono Jacks din nou impreuna


 La mai bine de un an si jumatate de cand s-a destramat, grupul The Mono Jacks a revenit in formula:  Doru Trascau (voce, chitara), Alex 'Grim' Tomescu (bass), Dragos Strat (chitara), Mihai Popescu (tobe). Trupa cu Doru Trascau la voce a lansat in aceasta dimineata noul cantec - Tablou.

 Iata ce a declarat Doru la revenire: "Cele mai bune cantece sunt cele scrise din ce am trait, din ce-am simtit; și la bucurie și la nervi. Poti sa le spui amintiri, sau emotii, sau obsesii personale, pentru noi cutia asta in care le-am pastrat a tot crescut in timp, ca o colectie.
 Fiecare din noi a tot adunat franturi si inceputuri de piese iar cand ne-am unit in formula noua si colectiile noastre s-au unit. Cu mesaje trimise si mai ales netrimise, drumuri grele, zboruri de unul singur, aeroporturi goale sau pline, nunti de neuitat, altele la care doar s-a visat. Punem pe tava tot."

 “Noua pictura” este o poveste despre iubire si sanse ratate, inspirata de o intamplare adevarata, suna excelent asa ca nu putem spune decat: bun revenit!