STIRILE RADIO TRIB

16-12-2014

Un nou album Chickenfoot ar insemna foarte multa munca


Sammy Hagar spune ca isi doreste foarte mult sa inregistreze un nou album Chickenfoot dar nu crede ca acest lucru se va intampla prea curand pentru ca toti cei din trupa sunt ocupati cu alte proiecte in clipa de fata.
El a declarat de curand ca noul sau grup The Circle este proritatea sa, dar a intors-o ca la Ploiesti si a afirmat ca inregistrarea unui nou Chickenfoot nu e o chestiune care sa nu se poata pune iar celor de la Vintage Rock le-a povestit ca Chickenfoot este trupa sa favorita dar nu vede cum se pot aduna sa traga un disc. 
Sammy Hagar, poreclit The Red Rocker, si-a lansat in octombrie primul sau album solo acustic. Discul se numeste Lite Roast si a dezvaluit ca i-a luat cam o saptamana sa-l inregistreze si totul a fost foarte usor si distractiv concluzionand ca pentru el industria muzicala nu mai este cea in care cheltuie un million de dolari pentru un material ci este vorba despre a face ce-i place iar daca are un cantec fain sa-l impartaseasca imediat publicului. Totul este experiment si distractie.