STIRILE RADIO TRIB

24-06-2016

Urmareste Avalanche, noul clip Bring Me The Horizon


 Grupul Bring Me The Horizon a lansat saptamana aceasta videoclipul melodiei Avalanche, cantec ce se gaseste pe albumul That’s The Spirit, lansat anul trecut.
 “Aceasta a fost prima data cand am lucrat impreuna cap-coada, la filmari si editare,” a spus Tom Sykes, fratele vocalistului Oli Sykes. “Avand controlul asupra oricarui aspect de la inceput la sfarsit a fost extraordinary. A fost mult de munca dar rezultatul e pe masura. Ne-a placut atat de mult sa lucram impreuna, incat am hotarat sa lansam o companie intitulata Fun Blood pentru a putea face diverse proiecte in viitor.”
 Oli Sykes a declarant recent celor de la BBC Radio One ca sound-ul din ultima perioada nu a fost o miscare care a fost facuta din punct de vedere comercial.  “Intotdeauna am dorit sa fim o trupa cu un sound prietenos. Nu am dorit sa devenim un grup care sa fie inclus pe lista principal a radiourilor. Ne place muzica pop. Ne plac piesele prietenoase, dar ne plac si cantecele dure. Nimic nu este fortat, totul este real si este bine.”
 Vocalistul a mai spus ca aceasta evolutie nu le-a indepartat fanii: “Motivul pentru care lumea inca ne respecta si multa lume incepe sa ne asculte, este ca nu pare ca facem ceva dintr-un motiv anume ci doar ca ne place ce cantam.”
 Grupul Bring Me The Horizon va concerta anul acesta in Romania la festivalul Electric Castle ce are loc in perioada 14-17 iulie.